Räystäskouru PLASTMO ⌓100mm - 3m (64x102mm)

35.20 
Vanha hinta: 44.00 
+

Saatavissa muovisena pituuksissa 3 m

  • Plastmon muovinen sadevesijärjestelmä on osoittanut vahvuutensa yli puolen vuosisadan ajan. Ilmansaasteet tai rannikon suolapitoinen, kostea ilma eivät vaikuta muoviin joten se on vahva ja vakaa materiaali, joka kestää vuosia eteenpäin.
  • Plastmon muoviset sadevesijärjestelmät eivät sisällä ympäristöä rasittavia pehmennysaineita tai raskasmetalleja.
  • Asenna tikkaiden toinen jalka kourukoukkua vasten, kun asennat tai puhdistat kourua lehdistä. Näin vältyt vaurioittamasta muovikourua, joka vuosien saatossa muuttuu vähemmän joustavaksi.
  • Plastmon muovinen sadevesijärjestelmä on valmistettu kier- rätettävästä, lyijyttömästä ja kovasta polyvinyylikloridista (PVC), joka ei sisällä pehmennysaineita. Muovi ei syövy tai ruostu, eivätkä muut materiaalit vaikuta siihen. Muovia voi- daan käytää kaikkien kattomateriaalien kanssa. Sadevesijär- jestelmän osat liitetään yhteen PVC:lle tarkoitetulla Plastmon liimalla ja näin saumasta saadaan vahva sekä kestävä. Plastmolla on 50 vuoden kokemus tästä asennustavasta, joka on nopea, vahva ja kestävä.
  • Muovi on hyvin säänkestävä materiaali, joka kestää erittäin al- haisia lämpötiloja sekä suuria lumi- ja jääkuormituksia ilman ris- kiä kylmän aiheuttamista vahingoista. Myöskään ilmansaas- teet, auringon ultraviolettisäteily tai suolapitoinen ilma eivät vaikuta muoviin. Voit huoletta valita muovisen sadeveijärjestel- män huolimatta siitä missä asut.
  • Saatavissa olevien muovisten sadevesikourujen koot ovat 100 mm, 125 mm ja 150 mm. Syöksyputkien koot ovat Ø 75 mm, Ø 90 mm ja Ø 110 mm. Katso yhteenveto valikoimastamme esitteen lopusta tai oso- itteessa www.plastmo.fi. Mittatilaustyönä sinulla on myös mahdollista tilata lähes minkä tahansa muotoisen, muovisen erikoisosan.
  • Kourut ja putket toimitetaan useimmiten muovivanteella van- netettuina. Vanne TÄYTYY poistaa mahdollisimman pian toi- mituksen jälkeen. Älä koskaan säilytä kouruja ja putkia suo- rassa auringonpaisteessa.
  • Tarjoamme Plastmon muoviselle sadevesijärjestelmälle 25 vuoden takuun. Takuu kattaa tuotanto- ja materiaalivirheet, jot- ka aiheuttavat vuotoja. Takuu ei kata mitään välillisiä vahinkoja.
+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta (sis.ALV)
Kuljetus kotiin 5-14 työpäivää 35.00 €
Huomio! Teemme Teille tarjouksen kuljetuksesta* Tarjous kahden työpäivän sisällä -