Suodattimet

Hinta

Lämpökivet (EPS)

ThermoPlokk on energiatehokas, edullinen, helppo rakentaa, kestävä, ja varmistaa alhaiset lämmityskustannukset.

ThermoPlokk on sopii parhaiten matalaenergiataloihin, passiivitaloihin ja nollaenergiataloihin.

ThermoPlokk tuotesarja on suunniteltu sekä itsenäisille rakentajille että ammattirakentajille!Energiasäästeliäs talo TermoPlokista!

Talon rakentaminen on hyvin suuri investointi jokaiselle talonomistajalle ja siksi on hyvin tärkeää valita unelmiensa täyttämiseen oikeat ratkaisut. Nykyajan rakentamisen tunnussanoja ovat energiatehokkuus, energiasäästö, nopea, edullinen ja yksinkertainen rakennusprosessi sekä kestävyys ja edulliset käyttökulut.

TermoPlokk on niihin vaatimuksin vastaavien talojen rakentamiseen eräs parhaista ratkaisuja ja sopii olemassaolevista materiaaleista parhaiten nykyaikaisten energiasäästeliäiden talojen rakentamiseen!

TermoPlokk tuotesarja on tarkoitettu kaikille – joiden suunnitelmiin kuuluu talon rakentaminen joko itsenäisenä yrityksenä tai sitten käyttäen siihen asiantuntevien rakennusyritysten apua.

TermoPlokk energiasäästeliäs rakenusratkaisu sopii parhaiten nykyaikaisten energiasäästeliäiden matalaenergiatalojen, pasiivitalojen, lähesnollaenergiatalojen tai nollaenergiatalojen rakentamiseen.

TermoPlokk on:

  • Nopeimmalla asennusajalla
  • Matalimmalla U-arvolla eli energiasäästeliäs
  • Edullisimmilla asennus- ja käyttökuluilla

Harkoissa, palkeissa ja laatoissa on tilauksen oltava koko autolastillinen lavoja jotta rahdin hinnasta tulee järkevä.