Suodattimet

Hinta

Eternit katot

Miksi eterniitti kattolevy on paras vaihtoehto?

Olemme kehittäneet pitkäikäisen kattomateriaalin, johon voi luottaa. Valmistajan takuu materiaalille on jopa 30 vuotta ja sen käyttöikä ulottuu 70 vuoteen.

Lisäksi olemme kehittäneet erikoisen CurtCoat® -maalausteknologian, jotta eterniittilevyt säilyisivät pitkään kauniina. Eterniittilevyissä käytetään erikoista Safety Strips® -suojateknologiaa, jonka ansiosta levyt ovat lujia ja kestäviä. Sisäänrakennetut suojaliuskat estävät levyjen taipumisen kuormituksen alla.

Eterniittikatto on hiljainen, se vaimentaa sekä sade- että raekuurojen rummutuksen.

Eterniitin asennus on helppoa, siihen ei tarvita erikoistyökaluja eikä -tietoja. Levyjen kulmat ovat leikattu ennen maalaamista, jotta vältyttäisiin levyjen turhalta limitykseltä.

Maalattuihin levyihin on porattu kiinnitysreiät, näin levyjen asennus sujuu helpommin.

Materiaali on tulenkestävä ja ympäristöystävällinen sekä kestää myös lipeää ja happoja. Levyt ovat valmistettu sementistä, kalkkikivestä, amorfisesta piidioksidista, selluloosasta, vedestä, mineraalilisäkkeistä ja asbestin sijasta käytetystä synteettisestä PVA-kuidusta. Tuotantoprosessissa ei päästetä ympäristöön haitallisia aineita. Materiaali on myös diffuusinen (hengittävä), se suojaa talon rakenteita kosteudelta.