Polykarbonaatti kennolevy KIRKAS 105x200cm

15.00 
+

Minimi tilausmäärä on 3.

PC-levyt kasvihuoneille, katoksille, terasseille yms. Kennojen suunta on pitkän sivun mukaisesti.

POLYKARBONAATIN etuja:

  • TESTATTU MATERIAALI - Polykarbonaatti on ollut menestyksekkäästi käytössä jo yli 50 vuotta. Vuosittain käytetään miljoonia neliömetrejä polykarbonaattia kasvihuoneiden, terassien ja katosten rakentamiseen.
  • PITKÄIKÄISYYS - "LONGLIFE" pinnoitus suojaa UV-säteilyltä ja tämän takia valmistaja antaa materiaalin valon läpäisevyydelle 10 vuoden takuun. Todellisuudessa tämä ominaisuus pysyy muuttumattomana 30-40 vuotta.
  • ISKUNKESTÄVYYS - Multi (kennolevy) polykarbonaattilevy on erittäin iskunkestävä materiaali ja mono (täyslevy) polykarbonaattilevy on käytännössä särkymätön.
  • VALONLÄPÄISEVYYS - Riippuen materiaalin paksuudesta jää monikerroksisen levyn valonläpäisevyys 69-80% väliin.
  • LÄMMÖNPITÄVYYS - Multi kennomuovilla on erinomainen lämmönpitävyys. 40 mm paksuisen kennolevyn U-kerroin on 1,0 W/m²K.
  • LUONTOYSTÄVÄLLISYYS - Käyttöajan jälkeen voi materiaalin kierrättää. Kierrätyksessä polykarbonaatista ei erotu ympäristölle vaarallisia aineita. Polttaessa polykarbonaatista erottuu pääasiassa vettä ja hiilidioksidia (CO2).
  • PALOTURVALLISUUS - Polykarbonaatti ei pala itsestään. Polykarbonaatin syttymisherkkyys/ palonlevittämisluokka (paksuudet 6-20 mm) on B-s1-d0 (B1). Tämä mahdollistaa materiaalin käytön TP1 vaatimuksien mukaisissa rakennelmissa.
  • TYÖSTETTÄVYYS - Polykarbonaatin työstäminen (leikkaaminen, poraaminen, kiinnittäminen jne.) ei vaadi erikoistyökaluja. Lisäksi materiaali on erittäin kevyttä, joten sitä on helppo käsitellä ja asentaa.


Huom! Mikäli suunnittelette katoksen rakentamista polykarbonaatista ja haluatte valmiista levyistä tarjouksen, täyttäkää asiakirjoista löytyvä lomake ja lisätkää se tarjouspyyntöönne.

Polykarbonaatti valokatteen mittaus (Polykarbonaatti_valokatteen_mittaus.pdf, 244 Kb) [Lataa]

Asennusohje (Polykarbonaatti_asennusohje.pdf, 1,150 Kb) [Lataa]