ISOVER villalevyn julkisivulamelli FL 400x200x1500mm/ lava 9m² *

55.44 
34180
+
  • Paksuus: 240 mm
  • Leveys: 200 mm
  • Pituus: 1500 mm
  • Levy: 0,3 m²
  • Lavalla: 30 levyä = 9 m² (3,6 m³)

Isover FL: tä käytetään pääasiassa rapattujen julkisivujen eristysjärjestelmien (esim. WeberMin) eristyslevynä. Isover FL soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun seinä on asennettava tavallista paksummaksi, esimerkiksi matalaenergiarakennuksiin tai passiivitaloihin.FL-eristystä käytetään sekä uusissa että peruskorjausratkaisuissa. FL-laatta soveltuu asennettavaksi betoniin ja muihin rakennuslevyihin. Pääasialliset sovellukset on rapattu eristyslevyksi tuulilevyn tai muun rakennuslevyn päällä olevien runkorakenteiden eristysjärjestelmälle ja erityisesti suurille eristepaksuksille.

Julkisivun eristeen peittämiseksi on suositeltavaa käyttää silikaattilaastia tai silikonilaastia, joten kyseisen rakenteen lämpöeristyskapasiteetti ja kosteusjärjestelmä ylläpidetään mahdollisimman hyvin. Paras vettä hylkivä ulkopinta voidaan saada silikonilaastilla. Silikonilaastin pinnat estävät ensinnäkin sadeveden imeytymisen rakenteeseen ja toiseksi julkisivun pysymisen puhtaana. Pinnan värisävyn tasaisuus ja maalin vastustuskyky haalistumiselle ovat myös parempia kuin mineraalilaastilla.

Isover FL on valmistettu epäorgaanisista ja kemiallisesti neutraaleista materiaaleista eikä sisällä syövyttäviä komponentteja. FL on hajuton, ei mätää eikä tarjoa suotuisaa kasvupintaa muotteille. Tuote on rakennusmateriaalien M1-luokan pilaantumisluokka. FL-tuotteella on erittäin hyvä tarttuvuuslujuus (seoksen tartuntalujuus eristyspinnasta) johtuen ennalta karhennetusta pinnasta villalevyn molemmin puolin.

Lisätietoja tuotteen käytöstä ja asennuksesta on käyttöoppaassa.

* Tuotteen toimitusaika voi olla yli 2 viikkoa.

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta (sis.ALV)
Kotiinkuljetus 5-14 työpäivää 140.00 €
Huomio! Teemme Teille tarjouksen kuljetuksesta ** Tarjous kahden työpäivän sisällä -