ISOVER eristyslevy OL-LAM 50kPa 350x250x1500mm/ lava 10,13m² *

640.00 
96852
+
  • Paksuus: 350 mm
  • Leveys: 250 mm
  • Pituus: 1500 mm
  • Lavalla: 10,13 m² (3,42 m³)
  • Kantavuus: 50 kPa


Isover OL-LAM on uusi eristekortti tasakattojen perus- ja välikerrokselle, joka on suunniteltu nopeuttamaan suurempien eristekerrosten asentamista ja parantamaan katon kantokykyä. Tuote on erityisen helppo käsitellä ja helppo asentaa.

OL-LAM on mineraalivilla, joka on leikattu lamellivillaksi. Tuotetta voidaan käyttää myös suurempien eristyspaksuisten rakennusten (matalaenergiarakennukset, passiivitalot) tasakattojen eristämisen ratkaisemiseksi yhtenä kerroksena useiden pääeristekerrosten sijaan. OL-LAM on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista eikä sisällä syövyttäviä komponentteja. OL-LAM on hajuton, ei mätää eikä tarjoa suotuisaa kasvupintaa muotteille. Tuote on rakennusmateriaalien M1-luokan pilaantumisluokka. Tuotteella on ympäristöseloste EPD. Kevyt verrattuna muihin mineraalivilloihin. Palamaton, palovaarallinen ratkaisu. Helposti vesihöyryä läpäisevä. Yli 80% kierrätettyä lasia raaka-aineena

Isover OL-LAM soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää lämmöneristystä ja suurta kuormitettavuutta. OL-LAM: n pääasiallinen sovellus on tasokaton monikerroksisen eristysjärjestelmän pääeristys. Eristys soveltuu tasakattoihin, joissa on betonilaatat, betonilevyt, r / b-ontot ydinpaneelit ja kantavat profiililevyt. Isover OL-TOP 30 mm käytetään pohjakerroksena profiililevyn ja OL-LAM-tuotteen välillä, johon on asennettu höyrysulku. Tuotetta on käytettävä määrätyssä kuormitettavuudessa suunnittelijan ohjeiden mukaisesti. OL-TOP-tuotetta, jossa on tuuletusurat ja pituussuuntainen sulkeminen, käytetään kattopäällysteen pohjana tai eristekerroksena, joka asennetaan OL-LAM: n päälle. Käyttämällä Isover OL-LAM -levyä tasakaton eristemateriaalina lopputulos on kantavampi kattoratkaisu nopeammin ja ergonomisemmin. OL-LAM-eristyslevyt on asennuksen aikana suojattava jatkuvilta raskailta kuormituksilta, esimerkiksi kävelyteillä.

Lisätietoja tuotteen käytöstä ja asennuksesta on käyttöoppaassa.

* Tuotteen toimitusaika voi olla yli 2 viikkoa.