Sähkötakkasydän Opti-myst® 56600BB

999.00 
56600BB
+

Ainutlaatuinen Opti-myst® 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. Opti-myst® teknologia jonka avulla 3D liekkiefekti on toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on piilossa tulisijan alla. Liekkien intensiivisuus on säädettävä. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen!

Tuote on valmiiksi koottu, takkasydän asennetaan sellaisenaan siihen tarkoitettuun tilaan päältä.

  • Materiaali: teräs
  • Kaukosäädin mukana
  • Laitteessa on ohjauspaneeli
  • Sähköjohdon pituus on 1,5m, liitos pistotulppaan
  • Edestä integroitava takkasydän / tulisija
  • Ylikuumenemissuoja
  • Mitat K70 / L65 / S27 cm
  • Paino 19 kg
  • Takuu 2 vuotta
  • Laitteessa on suositeltava käyttää vain suodatettua tai pullovettä.

Opti-myst®

Opti-myst® mallin video 56600BB

Katso Opti-myst® efekti tästä ja lisää tästä

Opti-myst® Inspiration Portfolio

Katso tästä miten sähkötakka soveltuu huoneeseen

Dimplex on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki ja yritys joka kehittää ja valmistaa energiatehokkaita lämmitystuotteita ja -ratkaisuja. GlenDimplex konsernin tytäryhtiö Dimplex (EWT) sijaitsee saksassa ja Dimplex EWT laitteet ovat ainutlaatuisen patentoidun teknologian johdosta markkinoiden johtavat.

Sähkötakoilla on pitkä historia ja Euroopassa ne ovat erittäin suosittuja. Maailman ensimmäisen sähkötakan luoja Birminghamista kotoisin John Berryl kehitti liekkikuvitelman vuonna 1915. Sähkötakka patentointiin vuonna 1917 nimeltään Magicoal.

Vaihtoehtoja valikoimassa on paljon! Valmiiksi kootut sähkötakkakokonaisuudet, seinämallit asennuksella seinään, takkasydämet jotka voidaan integroida mihin tahansa sopivaan paikkaan esim. kalusteisiin, seinäsyvennykseen tms. Lisäksi takkamanttelit joita pystytään sovittamaan ja käyttämään takkasydämien kanssa. EWT sähkötakoissa yhdistetään ympäristöystävällisyys, korkea laatu ja toimiva huippumuotoilu. Kaikki mallit on CE-hyväksyttyjä.

Asennus

Sähkötakan asennus ei vaadi hormia, se on helppo, vaivaton ja se voidaan asentaa vain kuiviin tiloihin. Takan paikkaa voi vaihtaa paikasta toiseen ja se voidaan ottaa helposti mukaan muuton yhteydessä. Sisustustakka on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua. Takasta nauttimiseen ei tarvita mitään muuta kuin pistorasia. Laitteen käyttö hoituu kaukosäätimellä tai käyttökytkinten avulla.

Opti-myst® sarja - vesi ja tuli samassa. Irlantilaiset Glen Dimplex Groupin insinöörit ovat löytäneet tavan miten muuttaa vesi tuleksi. Patentoitu vesihyöry 3D teknologia jonka avulla on mahdollista jäljitellä aitoa tuliliekki-efektia. Opti-myst® sarjan höyrytakoissa on 100% 3D liekkiefekti ja vesihöyrytoiminto, ne antavat kuvitelman aidosta tuliliekista ja savusta. Vesisäiliö on laitteessa piilossa tulisijan alla. Vesi höyrystyy ultraääniteknologian avulla. Halogeenivalaistus vesisäiliön takana lämmittää ilman ja tuottaa vesihyöryä. Näin muotostautuu visuaalisesti realistinen liekki ja savuefekti. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.

Mozart Instruction in English (Mozart_Suite_Series_A-D_Instructions_Issue_1.pdf, 593 Kb) [Lataa]

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta
Kuljetus kotiin 5-14 päivää 46.00 €