Sähkötakka Palermo Optiflame®

485.00 
Palermo
+

Optiflame® on maailman suosituin sähköinen liekki. Se on ainutlaatuinen ja patentoitu. Optiflame teknologia perustuu pyörivään peilisysteemiin. Peili-yksiköt on kiinnitetty ympyränmuotoiselle alustalle, ja ne luovat mahdollisimman leveän heijastuksen ympäristöön.

Alustan pyöriessä valo taittuu ja heijastuu epäsäännöllisesti luoden näin tuliliekki-efektin. Tuodakseen esiin liekin aitoutta, on liekin tausta tumma ja valaistuksen sijainti on alhaalla (pitkäikäiset RGB LED lamput). Valoefektin sähkönkulutus on yleensä vain normaalin sisävalaisimen verran. Liekin intensiivisuus ja lämmitystoiminto ovat säädettävissä joissakin malleissa, ja kytkettävissä erikseen melkein kaikissa malleissa. Sähkötakkojen lämmitysteho on yleensä noin 1000 – 2000 W. Lämpöpuhallin jakaa lämpöä tasaisesti asuintilaan, jolloin asuintila lämpiää nopeammin ja tehokkaammin. Lämmitystapa on käytännössä sama mikä lämpöpuhallin lämmittimissä. Valikoimassa on vapaasti seisovat lattiamallit, kalusteisiin tai seinään asennettavat sähkötakat, manttelit, ja niihin sopivat takkasydämet ns. insertit, ja integroitavat takkasydämet joita pystytään sijoittamaan mihin tahansa sisustukseen.

 • Kaunis ja aito Optiflame® liekkiefekti, toimii myös ilman lämmitintoimintoa
 • Lämmitystoiminto 1000W
 • Sisäänrakennettu lämpöpuhallin
 • Lämmitysteho toimii joko liekkiefektin kanssa yhtä aikaa tai ilman liekkiefektiä
 • Ohjauskytkimet on laitteessa
 • Ylikuumenemissuoja
 • Sähköjohto 1,5 metriä, kytkettävissä pistotulppaan
 • Mitat: Korkeus 102,4 x Leveys 97,3 x Syvyys 35,1 cm
 • Paino 32 Kg
 • Materiaali: MDF
 • CE - hyväksytty
 • Takuu 2 vuotta

Vapaasti sijoitettava lattiamalli, myös vapaasti seisovana.

Katso Optiflame efekti tästä

Katso tästä miten sähkötakka soveltuu huoneeseen

Dimplex on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki ja yritys joka kehittää ja valmistaa energiatehokkaita lämmitystuotteita ja -ratkaisuja. GlenDimplex konsernin tytäryhtiö Dimplex (EWT) sijaitsee saksassa ja Dimplex EWT laitteet ovat ainutlaatuisen patentoidun teknologian johdosta markkinoiden johtavat.

Sähkötakoilla on pitkä historia ja Euroopassa ne ovat erittäin suosittuja. Maailman ensimmäisen sähkötakan luoja Birminghamista kotoisin John Berryl kehitti liekkikuvitelman vuonna 1915. Sähkötakka patentointiin vuonna 1917 nimeltään Magicoal. Siitä on vuosina kehittynyt Optiflame® sarja.

Vaihtoehtoja valikoimassa on paljon! Valmiiksi kootut sähkötakkakokonaisuudet, seinämallit asennuksella seinään, takkasydämet jotka voidaan integroida mihin tahansa sopivaan paikkaan esim. kalusteisiin, seinäsyvennykseen tms. Lisäksi takkamanttelit joita pystytään sovittamaan ja käyttämään takkasydämien kanssa. EWT sähkötakoissa yhdistetään ympäristöystävällisyys, korkea laatu ja toimiva huippumuotoilu. Kaikki mallit on CE-hyväksyttyjä.

Asennus

Sähkötakan asennus ei vaadi hormia, se on helppo, vaivaton ja se voidaan asentaa vain kuiviin tiloihin. Takan paikkaa voi vaihtaa paikasta toiseen ja se voidaan ottaa helposti mukaan muuton yhteydessä. Sisustustakka on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua. Takasta nauttimiseen ei tarvita mitään muuta kuin pistorasia. Laitteen käyttö hoituu kaukosäätimellä tai käyttökytkinten avulla.

Optiflame® liekkiefekti valmis sähkötakka on tyylikäs takkakokonaisuus ja tehokas lämmityslaite samassa. Takka ei kuumene eikä tarvitse hormia. Takan asennukseen tarvitaan vain sähköä ja sen käyttö on turvallinen ja vaivaton.

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta
Kuljetus kotiin 5-14 päivää 46.00 €