Kattolevy ISOTEX Alaska (paketti 4,03 m²)

37.10 
Norm.: 43.00 
+

Alaska tekniset tiedot:

Paksuus: 12 mm, Leveys: 280 mm, Pituus: 1800 mm, Levyjä paketissa: 8 kpl,
Paketin pinta-ala: 4,03 m², Paketteja lavalla: 36 kpl, Kokonaismäärä lavalla: 145,08 m²

ISOTEX- sisustuslevyjä käytetään niin uusissa rakennuksissa kuin myös vanhojen rakennusten entisöintitöissä.

ISOTEX-levyt ovat lämmönkestäviä ja ääntä vaimentavia. Sen takaa niiden huokoinen, mutta samalla tiheä koostumus.
Koostumusominaisuuksista johtuen levyt ovat tiheitä, parantavat oleellisesti tilan akustiikkaa, estäen melun pääsyn ulkoa sisälle ja vaimentaen tilassa syntyvää melua sekä kaikua. Levyillä on erittäin hyvä ääni-ja lämmöneristyskyky.Keskimääräinen meluneristys ISOTEX-levyillä on 22 dB.

Lämmönkestävyys: ISOTEX-levyt eristävät erinomaisesti lämpöä.Levyjen lämmönjohtoarvo on: 0,045-0,05 W/mK.

Ympäristöystävällisyys: ISOTEX-sisustuslevyjen tuottamisessa käytettävä teknologia on luontoa säästävä ja ympäristöystävällinen. Raaka-aineena käytetään laadukkaita puulastuja. Puukuitulevyn valmistamiseen ei käytetä liimaa eikä muita kemikaaleja.

Asentaminen: ISOTEX-sisustuslevyjen asentaminen on helppoa. Levyt ovat kevyitä, jonka vuoksi asentamisen voi tehdä yksin. Asentamiseen ja työstämiseen ei tarvita erityistyökaluja - tarvitaan mattoveistä, kynää ja mittanauhaa, suoraa kulmaa, suoraa rimaa tai metalliviivainta, niittejä ja nitojapistoolia ja/tai asennusliimaa.

Asennus aluslaudoitukselle: aluslaudoitusta tehdessä tulisi käyttää esim. 22x100 mm levyisiä puurimoja. Kiinnitä rimat 280 mm välein riman keskeltä mitattuna. Kiinnitä rimat niiteillä aluslaudoitukseen, seuraten, että niittien väli ei olisi suurempi kuin 100 mm. Niittien pituus 10-14 mm. Kiinnitä reunimmainen levy aluslautaan nauloilla, ruuveilla tai liimalla, niin että kattolista peittää ne.
Levyt kiinnitetään aina aluslautojen suuntaisesti. Paremman tuloksen saavuttamiseksi asenna saumat valon lankeamisen suuntaan.

Asennus liimalla: levitä levyjen takapuolelle hammaslastalla noin 30mm etäisyydelle paneelin reunasta liimaraita ja levyn keskelle 200 mm välein liimatäplät. Paina levy kattoon pontista hieman edemmäksi ja siirrä sitä sivusuunnassa niin, että liimaharja kaatuu ja levy kiinnittyy kattoon ilman tukea. Huokoisessa alustassa, voi levyjen pysymisen varmistaa niiteillä.
Noudata aina eri liimantuottajien käyttöohjeita!

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta
Kuljetus kotiin 5-14 päivää 53.00 €