Säästät 2%

ISOVER RKL välilevy 30mm/ pakkaus 200 kpl

Norm.: 55.20 
54.12 
Säästät: 1.08 € (2%)
71632
+

Korkeus: 30 mm
Pakkaus 200 kpl

RKL-välikkeitä käytetään pääasiassa Isover RKL-31: n, RKL-julkisivun ja AluLinerin ulkoseinissä, jos niiden päälle halutaan asentaa puulistat tuuletusaukkoon.

RKL-välikappaleet asennetaan levyjen sisään ja niiden tarkoituksena on estää villalevyjen puristuminen, kun puupalkit kiinnitetään niihin ruuveilla. Välilevyn korkeuden on vastattava levyn paksuutta.

RKL-välikkeitä käytetään pääasiassa tuuletetuille ulkoseinille, jotka on viimeistelty puulevyillä, samoin kuin muiden rakennuslevyjen kanssa säleiden alla, jotka takaavat tuuletusraon. Väliholkkien käyttö nopeuttaa merkittävästi asennustöitä ja varmistaa myös oikean korkeuden väliholkit korkealaatuisemman ulkomuodon takaamiseksi. Välilevy soveltuu sekä uudisrakentamiseen että kunnostamiseen.

RKL-väliholkkien kulutus on noin 4-6 kpl / m². Välikappale asennetaan aina puurungon yläpuolelle puusta tai muusta materiaalista tehdyn tuuletusliuskan alle, niiden välinen etäisyys on enintään 100 cm. Esimerkiksi 3 m korkeaan seinään tarvitaan 4 kiinnitintä. Ilmanvaihtoliuska kiinnitetään runkoon suoraan ruuvilla tai naulalla tuotteen läpi.

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta (sis.ALV)
Kotiinkuljetus 5-14 työpäivää 45.00 €
Kuljetus Smartpostiin 3-14 työpäivää 15.00 €