ISOVER irtovilla InsulSafe®/ pakkaus 1,066m³

62.00 
10017
+

Pakkaus: 16 kg = 1066 m³

(Lavalla 36 pakkausta, paino 576 kg)

Isover InsulSafe® on valkoisella viivalla valmistettu mineraalivilla, jota käytetään pääasiassa kattojen eristämiseen sekä uudisrakennuksissa että vanhojen rakennusten lisäeristykseen. InsulSafe® on irtovilla, jonka pääkäyttökohteita ovat katot, ullakot, suljetut tilat ja muut vaakasuorat pinnat. Pienestä painosta johtuen rakenteiden lisäkuorma on pieni, samasta syystä InsulSafe®-irtovillaa voidaan käyttää myös lisäeristykseen olemassa olevan irtomateriaalin päällä.

InsulSafe® on mineraalinen irtovilla, joka on erityisesti suunniteltu puhaltimen asennukseen. Valmistettu noin 85% kierrätetystä lasista. Villaan ei ole lisätty sideainetta, ainoa lisäys on pieni määrä pölyä sitovaa öljyä. Tuote on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä syövyttäviä komponentteja. InsulSafe® on hajuton, ei mätää eikä tarjoa suotuisaa kasvupintaa muotteille. Luokitellaan standardin EN 14064-1: 2010 paloluokan A1 mukaan.

InsulSafe®: een ei ole lisätty kemiallisia lisäaineita homeen estämiseksi tai paloturvallisuuden parantamiseksi. InulSafe® varmistaa erittäin hyvän ja pitkäaikaisen rakennuksen seinien lämmöneristyksen. Asennettu eristys ei vaadi ylläpitokustannuksia, säästää energiaa koko rakennuksen käyttöiän ajan ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Ympäristöystävällinen ja ympäristöystävällinen, ei sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja ja lisäaineita. Pölytön mineraalivilla. Erittäin hyvä äänieristys. Tuotteella on ympäristöseloste EPD.

Lisätietoja tuotteen käytöstä ja asennuksesta on käyttöoppaassa.