ISOVER eristyslevy OL-TOP U ilmanvaihtokanavat 40x1180x1550mm/ lava 93,28m² *

1499.00 
97221
+
  • Paksuus: 40 mm
  • Leveys: 1180 mm
  • Pituus: 1550 mm
  • Lavalla: 93,28 m² (3,73 m³)
  • Kantavuus: jopa 60 kPa


U-kirjain tuotenimessä tarkoittaa, että levyn alaosassa on ilmanvaihtokanavat kosteuden poistamiseksi, uran leveys 22 mm, syvyys 15 mm ja urien etäisyys 150 mm.

Isover OL-TOP on eristekortti tasakatoille, jotka on päällystetty lasikuituhuopalla toisella puolella ja jossa on pistokeliitäntä levyjen pidemmillä sivuilla. OL-TOP soveltuu käytettäväksi kaksikerroksisen eristeen päällyskerroksena tai yksikerroksisena eristeenä. OL-TOP soveltuu tasakattoihin, joissa on kantava rakenne betonilaatoista, kevyistä betonilaatoista ja profiililevyistä. OL-TOP soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää lämmöneristystä ja erittäin suurta kuormitettavuutta. Käytön aikana eristyslevyt on suojattava jatkuvilta raskailta kuormituksilta (esim. Liikennereiteillä).

Tuote on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä syövyttäviä komponentteja. OL-TOP on hajuton, ei mätää eikä tarjoa suotuisaa kasvupintaa muotteille. Vastaa rakennusmateriaalien saastumisluokkaa M1. Tuotteella on ympäristöseloste EPD. Kevyt verrattuna muihin mineraalivilloihin, korkea kantavuus. Palamaton, palovaarallinen ratkaisu. Helposti vesihöyryä läpäisevä. Yli 80% kierrätettyä lasia raaka-aineena.

Lisätietoja tuotteen käytöstä ja asennuksesta on käyttöoppaassa.

* Tuotteen toimitusaika voi olla yli 2 viikkoa.