ISOVER eristyslevy HeavyTOP U ilmanvaihtokanavat 50x1180x1550mm/ lava 76,82m² *

1338.48 
36320
+
  • Paksuus: 50 mm
  • Leveys: 1180 mm
  • Pituus: 1550 mm
  • Lavalla: 76,82 m² (3,84 m³)
  • Kantavuus: jopa 80 kPa


U-kirjain tuotenimessä tarkoittaa, että levyn alaosassa on ilmanvaihtokanavat kosteuden poistamiseksi, uran leveys 22 mm, syvyys 15 mm ja urien etäisyys 150 mm.

Isover HeavyTOP on eristekortti tasakatoille, jotka on päällystetty lasikuituhuopalla toisella puolella ja jossa on pistokeliitäntä levyjen pidemmillä sivuilla. Soveltuu käytettäväksi kaksikerroksisen eristeen pintakerroksena voimakkaasti kuormitetuissa kattoratkaisuissa. HeavyTOP soveltuu tasakattoihin, joissa on kantava rakenne betonilaatoista, kevyistä betonilaatoista ja profiililevyistä. Käytetään sekä uudisrakentamisessa että peruskorjausratkaisuissa. HeavyTOP soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää lämmöneristystä ja erittäin suurta kuormitettavuutta. Materiaalia käytetään kaksikerroksisen eristeen pintakerroksena tai yksikerroksisena eristeenä.

Tuote ei ole hygroskooppinen (ei sitoudu kosteuteen) ja säilyttää eristävyytensä kosteudesta riippumatta. Valmistettu epäorgaanisista ja kemiallisesti neutraaleista materiaaleista eikä sisällä syövyttäviä komponentteja. HeavyTOP on hajuton, ei mätää eikä tarjoa suotuisaa kasvupintaa muotteille. Vastaa rakennusmateriaalien saastumisluokkaa M1. Erittäin korkea kantavuus ja kevyt verrattuna muihin mineraalivilloihin. Palamaton, palovaarallinen ratkaisu. Helposti vesihöyryä läpäisevä. Yli 80% kierrätettyä lasia raaka-aineena.

Lisätietoja tuotteen käytöstä ja asennuksesta on käyttöoppaassa.

* Tuotteen toimitusaika voi olla yli 2 viikkoa.

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta (sis.ALV)
Kotiinkuljetus 5-14 työpäivää 140.00 €
Huomio! Teemme Teille tarjouksen kuljetuksesta ** Tarjous kahden työpäivän sisällä -