DIPLOMAAT 1PS

650.00 
DIPLOMAAT 1PS
+

Haapsalun ovitehdas valmistaa ulospäin avautuvia ulko-ovia, jotka toimivat moitteettomasti kaikkina neljänä vuodenaikana ja ovat siksi oikea valinta Pohjoismaissa.

Puisten ulko-ovien valmistaminen vaatii suurta ammattitaitoa, sillä vaihtelevasta säästä johtuen niitä käytetään haastavissa olosuhteissa .

Ulko-ovea valittaessa tulee selvittää, miten oven lämmönpitävyys, turvallisuus ja muotovakaus eli oven pysyminen suorana on varmistettu. Tärkeää on myös mahdollisuus jälkisäätöön käytön aikana. Vaativissa sääoloissa oven ulkopintaa tulisikin vuosittain tarkastella kriittisesti ja arvioida samalla lukkojen ja saranoiden huollon tarvetta.

Ulkokäyttöön soveltuvien tuotteiden valikoimasta löytyy myös palonkestävä ulko-ovi, terassiovi sekä vajoihin ja varastoihin sopiva kylmä tilan ovi Paviljon.

Ovilevy: Maalattu: Ovilevyn paksuus 63 mm, pintakäsittely: vesipohjaisella maalilla maalattu HDF-levy. Viilutettu: Ovilevyn paksuus 58 mm, pintakäsittely: tiikkiviilulla pinnoitettu alumiinivaneri, käsitelty sävyttävällä puunsuoja-aineella.

Karmi: Paksuus 54 mm, syvyys 105 mm, maalattu vesipohjaisella maalilla tai sävytetty puunsuoja-aineella,
monilamellista sormijatkettua liimapuuta.

Kynnys: Korkeus 25 mm, alumiininen kulutuslista, irokoa.

Tiivistys: Kaksinkertaiset tiivisteet: silikonitiivisteet sekä ovilevyssä että karmissa

Lukitus: Tilauksen mukaisesti.

Saranat: Pysty- ja vaakasuunnassa säädettävät turvasaranat, 3 kpl.

Lasi: Selektiivilasielementti.

Haapsalu ovien Takuuehdot (takuuehdot.pdf, 65 Kb) [Lataa]

Haapsalu ovien Käyttöohjeet (ovien-kayttoohjeet.pdf, 837 Kb) [Lataa]

+
Kuljetus Toimitustiedot Toimitushinta
Kuljetus kotiin 5-14 päivää 53.00 €