Lataus...

Iso tuotekuva

Kattolevy ISOTEX Nordic Quatro (paketti 4,32 m²)


Hinta: 30.90 

paketti — 4.320
7.15 €/ m²

Nordic Quatro tekniset tiedot:
Paksuus: 12mm
Leveys: 300mm 
Pituus: 1800mm
Levyjä paketissa: 8 kpl
Paketin pinta-ala: 4,32 m2
Paketteja lavalla: 30 kpl
Kokonaismäärä lavalla: 129,60 m2

ISOTEX- sisustuslevyjä käytetään niin uusissa rakennuksissa kuin myös vanhojen rakennusten entisöintitöissä.

ISOTEX-levyt ovat lämmönkestäviä ja ääntä vaimentavia. Sen takaa niiden huokoinen, mutta samalla tiheä koostumus.
Koostumusominaisuuksista johtuen levyt ovat tiheitä, parantavat oleellisesti tilan akustiikkaa, estäen melun pääsyn ulkoa sisälle ja vaimentaen tilassa syntyvää melua sekä kaikua. Levyillä on erittäin hyvä ääni-ja lämmöneristyskyky.Keskimääräinen meluneristys ISOTEX-levyillä on 22dB.

Lämmönkestävyys: ISOTEX-levyt eristävät erinomaisesti lämpöä.Levyjen lämmönjohtoarvo on: 0,045-0,05 W/mK.

Ympäristöystävällisyys: ISOTEX-sisustuslevyjen tuottamisessa käytettävä teknologia on luontoa säästävä ja ympäristöystävällinen. Raaka-aineena käytetään laadukkaita puulastuja. Puukuitulevyn valmistamiseen ei käytetä liimaa eikä muita kemikaaleja.

Asentaminen: ISOTEX-sisustuslevyjen asentaminen on helppoa. Levyt ovat kevyitä, jonka vuoksi asentamisen voi tehdä yksin. Asentamiseen ja työstämiseen ei tarvita erityistyökaluja - tarvitaan mattoveistä, kynää ja mittanauhaa, suoraa kulmaa, suoraa rimaa tai metalliviivainta, niittejä ja nitojapistoolia ja/tai asennusliimaa.

Asennus aluslaudoitukselle: aluslaudoitusta tehdessä tulisi käyttää esim. 22x100mm levyisiä puurimoja. Kiinnitä rimat 300mm välein riman keskeltä mitattuna. Kiinnitä rimat niiteillä aluslaudoitukseen, seuraten, että niittien väli ei olisi suurempi kuin 100mm. Niittien pituus 10-14mm. Kiinnitä reunimmainen levy aluslautaan nauloilla, ruuveilla tai liimalla, niin että kattolista peittää ne. 
Levyt kiinnitetään aina aluslautojen suuntaisesti. Paremman tuloksen saavuttamiseksi asenna saumat valon lankeamisen suuntaan.

Asennus liimalla: levitä levyjen takapuolelle hammaslastalla noin 30mm etäisyydelle paneelin reunasta liimaraita ja levyn keskelle 200mm välein liimatäplät. Paina levy kattoon pontista hieman edemmäksi ja siirrä sitä sivusuunnassa niin, että liimaharja kaatuu ja levy kiinnittyy kattoon ilman tukea. Huokoisessa alustassa, voi levyjen pysymisen varmistaa niiteillä.
Noudata aina eri liimantuottajien käyttöohjeita!

1) Toimituksen aika nettikauppamme tavaroiden enemmistölle on 5-10 päivää
2) Toimituksen hinnat näkee yleensä ostoskorissa olevan laskimen avulla
3) Pyydämme muissa tapauksissa tiedustelemaan sähköpostitse info@interbauen.fi
4) Projektimyynti: info@interbauen.fi +358 50 4335757

aidat akryyli amme ammehana ammehanat Balteco Beta Electrolux Ensto Fakro Franke GBG Gustavsberg hana Hansa Harvia höyrysauna Ideal Standard ilmahieronta jacuzzi jalkahieronta kannakeasennus kasvihuone kasvihuoneet kattoikkuna kattoikkunat kattolevy keinotekoinen graniitti keinotekoinen kivi keittiö keittiöhana keittiöhanat keittiökoneet keittiön pesuallas kiuas kodin lämmitys kulma-amme kylppäri kylpyamme kylpyhuone laminaatti lattiakaivo lattiamalli Marmorin mökit mökki Nordline ovi panelit pesuallas pesuallashana pesuallashanat pesualtaat piha pihamökki polykarbonaatti poreamme poreammeet poreammet pulttiasennus puutarha puutarhamaja RST ruostumaton teräs saniteettiakryyli sauna saunan kiuas saunankiuas saunan kiukaat seinämalli selkähieronta Skan Holz suihku suihkuhana suihkuhanat suihkukaappi suihkukulma suihkuseinä suihkusetti sähkökiuas sähkökiukaat sähkölämmitys sähkö lämmitys sähköpatteri Teka tiskiallas tiskialtaat Velux vesihieronta vessa Viemäriputken liitososat Viemäriputket Viemäriputki Viemärit Viemäröinti virtauslämmitin Vitra WC WC-istuimet WC-istuin